Na het mega succes van 2020 komen we in 2021 terug!

Meer info over de deelnemers vanaf Januari.

 
two%20men%20tasting%20beer%20near%20cyli

Bekijk hieronder onze 22 deelnemende brouwers. (editie 2020)

De brouwers voor 2021 maken we in Januari bekend. 

Met trots presenteren wij de 22 deelnemende brouwerijen.
Alle Brouwers hebben 2 van hun beste bieren geselecteerd voor ons online Bierfestival. Daarnaast heeft iedere brouwer een kleine persoonlijke video boodschap toegevoegd. Benieuwd welke bieren mee doen, klik hiervoor op de “play” knop. Dubbelklik voor Audio

 
 

Activiteiten

Image by Tim Gouw
Image by Frank Luca
Festival Fun
 

Hoe werkt ons festival?

Bestel online een ticket

Met jouw ticket kies je een bierpakket naar keuze. We hebben totaal keuze uit 5 pakketten met 11, 22 of 44 verschillende bieren van in totaal 22 Nederlandse Brouwers. Bij elk pakket zit minimaal één proefglas en een of meerdere ambachtelijke harde worsten van Dreug.

Verzenden

We verzenden alle bieren in stevige dozen en doen dit in de week voor het festival. Je krijgt van ons een tracking nummer zodat je de bestelling kunt volgen. Afhalen is ook mogelijk en kan zelfs tijdens het festival bij onze Drive-in op de brouwerij.

Zoom in!

Tijdens ons festival "bestel" je een van de bieren virtueel bij een van de 22 brouwers. Dit doe je door eerst het biertje uit je eigen koelkast te halen en vervolgens op een van de brouwers te kikken. Hierdoor zal een zoom meeting starten waarbij elke brouwer live alles kan vertellen over jouw favoriete biertje. Op de achtergrond kun je een van onze live bands aan zetten en bekijken. Zo maak je er een echt festival van, eventueel met een aantal vrienden (op gepaste afstand).

 

Alsteedseweg 38
7481RW Haaksbergen

  • Facebook
 

©2021 door Rigters bierfestival 2020.