top of page

Met de huidige coronamaatregelen mogen wij meer mensen live ontvangen in onze brouwerij. We maken daar natuurlijk dankbaar gebruik van en samen met jullie willen we van dit 1e echte mini-festival natuurlijk een succes maken.

Tijdens dit festival zenden we ook live uit voor het online gedeelte dus kunnen jullie ook met andere bierliefhebbers thuis proosten.  

Wij zorgen voor een echt festival met meerdere brouwers, live muziek en natuurlijk lekker eten.
 

Er zijn echt maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar dus wees er snel bij.

Bij aankoop van het Offline ticket zit een eigen proefglas en 2 munten inbegrepen. 

Save The Date:
5-3-2022

13:00u ~ 20:00u @Rigtersbier haaksbergen

De locatie

De Greune 4 Haaksbergen

7483 PH

Wat kunnen jullie verwachten

Bij binnenkomst krijgen jullie allemaal jullie eigen Rigters bierglas welke je naderhand mee mag nemen. Met de munten kun je bij de verschillende brouwers meerdere bieren halen bij de tap.  

Tijdens het genieten van je koude biertje kun je praten met verschillende brouwers uit de buurt, luisteren naar live muziek, kijken hoe het bier gebrouwen wordt en natuurlijk onze nieuwe brouwerij bewonderen.

We hopen er een gezellige middag van te maken! 

Ben jij er ook bij? Koop snel je tickets!

FOOD

Pizzabakker

Eigenaresse Dorine Klink wilde al van af dat ze klein was voor mensen zorgen. Ze heeft ruim 30 jaar met veel plezier in de gehandicaptenzorg en het speciaal onderwijs gewerkt. Ze houdt ervan om een fijne omgeving en sfeer te creëren waar ook alles op rolletjes loopt, door haar creatieve handen uit de mouwen te steken. 

 

Naast dat ze zorgt voor een goede sfeer, heeft ze een enorme liefde voor Italië gecreëerd. Haar passie voor het leven, eten en drinken uit dit land speelde een steeds grote rol in haar leven. Ze vindt het niet alleen fijn om met een groep mensen te eten en te drinken, ook het organiseren van deze ontmoetingen. Dit bleef niet onopgemerkt en ze werd steeds vaker benaderd door mensen uit haar omgeving met de vraag of ze een evenement inclusief catering wilde organiseren. 

 

Hierdoor is haar bedrijf ‘Evento Perfetto’ ontstaan om voor zowel bedrijven als particulieren evenementen te organiseren. Met veel plezier schoolde ze haarzelf om. Ze haalde certificaten voor de horeca en eventmanagement, volgde wijn- en pizzabakcursussen en deed ervaring op in de horeca en wijn- drankenhandel. 

 

Haar lang gekoesterde wens komt uit en ze heeft ontzettend veel zin om bij ons aan de slag te gaan. 

foto.jpeg
foto_1.webp

Eigenaresse

Dorine Klink

BIER!

AchterhoeksGenot.png

Achterhoeks genot

Achterhoeks Genot, de naam zegt het al. Wij willen mensen laten genieten van echte Achterhoekse bieren!

wentersch

Brouwerij Wentersch is de plek waar inspiratie en vakmanschap elkaar tot grote hoogten brengen. De speciaalbieren van Wentersch hebben een eigen karakter, waarin je de kracht van de Achterhoek proeft. Ons speciaalbier wordt gebrouwen met Winterswijkse ingrediënten. Winterswijk is een bijzonder dorp. Cultuur en natuur vormen een bron van inspiratie. Winterswijk is bijvoorbeeld de geboorteplaats van dichter Gerrit Komrij en de plek waar het voor schilder Pieter Mondriaan allemaal begon. Qua natuur biedt Winterswijk veel variatie met veen- en moerasgebieden en het prachtige coulissenlandschap.Brouwerij Wentersch is een op en top Achterhoeks bedrijf. Wij zijn trots op onze afkomst. Dit vertaalt zich onder meer in de hazewindhond in ons logo. Deze is direct afkomstig uit het gemeentewapen van Winterswijk. Bij Wentersch houden we van kwaliteit. Als brouwerij proberen wij zoveel mogelijk met streekgebonden producten te werken.

Unknown.png
Unknown.jpeg

Fightstreet

Eind 2018 vloeide de eerste hoppy blonde op kleine schaal uit de ketels aan de vechtstraat in Ulft. Waar kennis en passie bleef groeien en 'n Dijken geboren werd. Ook wel 'Een dikken' genoemd in de Achterhoeks volksmond. Uniek bier met een knipoog, voor de levensgenieter.

Rigters bier & Buurse Bier

Rigtersbier en Buursebier mogen natuurlijk als organisator niet ontbreken op dit festival. We tappen totaal 8 verschillende bieren en slaan een aantal zeer exclusieve fusten aan die we tijdens de verhuizing van Buurse Naar Haaksbergen in onze kelder tegenkwamen in onze bewaarkelder :) 

Unknown.png
bottom of page