top of page

Organisatie online bier festival 2022

Ons verhaal

Toen we door corona 2 jaar geleden geen “echt” festival konden organiseren kwamen we met het plan om een online tegenhanger te brengen.

Een klein berichtje onder een aantal bevriende medebrouwers was voldoende en een week later was de line-up van versie 1 compleet.

De website volgde snel en de bestellingen kwamen vrijwel direct binnen vanuit het hele land (en België) De grootste uitdaging was om alle bestelde bieren op tijd bij de festivalgangers te krijgen.

Op de film hierboven is goed te zien hoe groot de operatie was. Door problemen met PostNL zag het er naar uit dat een deel van de zendingen niet tijdig bij de festivalgangers zou aan komen. Gelukkig is uiteindelijk 98% van alle pakketten op tijd afgeleverd.

De dag van het festival zelf was het prachtig weer en veel festivalgangers zagen we via zoom dan ook vanuit de tuin, zwembad of op hub eigen nagebouwde festivalterrein.

Er is uiteindelijk zelfs sprake geweest van een heuse “ afterparty” op een van de zoom streams van de brouwers waarbij de laatste festival bezoekers na 2:00u uitlogden.

Editie 2021

Editie 2021 was een doorslaand succes met ruim 11.000 verkochte bieren en een geweldig festival zelf. check de hele uitzending hier:  https://www.youtube.com/watch?v=gv-6e6Xzfhk 

Editie 2022

De Toyota Prius onder de festivals, Hybride dus. We gaan een Live uitzending maken waarbij we 100 mensen op locatie mogen ontvangen. Van dit festival maken we online direct verslag en kunnen bezoekers direct online meepraten via grote schermen op het live festival. 

bottom of page